Bostad Lissabon, Portugal - Sök bland drömlika bostäder i Lissabon, Portugal - Mowido.se

Bostad Lissabon, Portugal - Sök bland bostäder i Lissabon, Portugal

Lissabon hamnar gång på gång på listor över de hetaste resmålen och det har även blivit populärt bland skandinaver att köpa bostad i Lissabon.

Köpa bostad i Lissabon

Flera av de äldsta och charmigaste stadsdelarna har byggts på kullar varifrån du har en fantastisk utsikt över stadskärnan och ett blåskimrande Atlanten.
Områden som Sintra från 1100-talet som ligger på ett 300 meter högt berg, fiskebyn Cascais som blivit fashionabel och trevliga Setúbal bör också beaktas om du funderar på att köpa bostad i Lissabon då de befinner sig i samma storstadsområde.

Fördelar med att bo i Lissabon

Det går snabbt att ta sig till Lissabon via direktflyg från Sverige och Portugals skattepolitik är fördelaktig för svenska pensionärer. Livet i Lissabon är inte säsongsbetonat som i många andra turistorter. Att köpa bostad i Lissabon ger dig tillgång till ett bra klimat och mysigt gatuliv, året om. Man brukar säga att levnadsomkostnaderna är ungefär 50-25 % lägre än i Sverige. Inte minst när det gäller mat och vin får du mycket mer livskvalitet för pengarna i Lissabon. Genom att köpa lägenhet i Lissabon får du dessutom allt det du kan räkna med att en europeisk huvudstad ska erbjuda. Lissabon är en av världens äldsta städer och har ett mycket rikt kulturliv för dig som gillar det.

Pris på bostäder i Lissabon

Bostadspriserna har stigit i Lissabon men många i fastighetsbranschen tror att vi bara befinner oss i början av en uppgång som mycket väl kan pågå i många år. Det är fortfarande billigt att köpa bostad i Lissabon. Du kan hitta mindre lägenheter för en halv miljon kronor men det är om du har ett par miljoner i budget för att köpa bostad i Lissabon som utbudet är som störst bland de mäklare som annonserar hos oss på Mowido.

Visar 1 - 20 av 137

Sortera på

  • Rum

  • Boarea