Bostad Hua hin, Thailand - Sök bland drömlika bostäder i Hua hin, Thailand - Mowido.se

Bostad Hua hin, Thailand - Sök bland bostäder i Hua hin, Thailand

Om du funderar på att köpa bostad i Hua Hin så är du i gott sällskap.

Köpa bostad i Hua Hin

Både Thailands och vår egen svenska kungafamilj besöker gärna Hua Hin som är ett lugnt, rent och tryggt turistmål i provinsen Prachuap Khiri Khan på östkusten. Hua Hin är också en av de vanligaste bostadsorterna för skandinaver som flyttar till Thailand. På restaurangerna hittar du ofta svenska menyer.

Fördelar med att bo i Hua Hin

Man brukar säga att Hua Hin är Thailands första badort. De långgrunda stränderna gör att barnfamiljer med fördel kan välja att köpa bostad i Hua Hin. Tempot är betydligt lägre här än när det gäller många andra kända turistorter i Thailand. Visst finns det ett nattliv men det är inte alls lika påfluget som i till exempel Pattaya.
Hua Hin har en egen flygplats och täta förbindelser till Bangkok dit du även kan ta dig med bil eller buss, den resan tar omkring fyra timmar.
Förutom vackra stränder och nationalparker kan du som valt att köpa bostad i Hua Hin utforska ortens rika historiska och buddhistiska arv i din egen takt. Det regnar ganska mycket i oktober och november men klimatet är ändå bra året runt. Flera av Thailands bästa golfbanor finns i Hua Hin och dessa anläggningar är populära bland svenskar som köpt bostad i Hua Hin.

Pris på bostäder i Hua Hin

När du väljer att köpa bostad i Hua Hin med hjälp av oss på Mowido är den ofta ägd av skandinaver. Det skapar förutsättningar för en trygg affär där du kan få bra information om bostaden. Du kan köpa lägenhet i Hua Hin för mindre än 50 000 euro och om du vill köpa hus i Hua Hin med egen pool och soliga terrasser så hittar du det också!

Visar 1 - 14 av 14

Sortera på

  • Rum

  • Boarea