Bostad Phuket, Thailand - Sök bland drömlika bostäder i Phuket, Thailand - Mowido.se

Bostad Phuket, Thailand - Sök bland bostäder i Phuket, Thailand

Att köpa bostad i Phuket, Thailands största ö, är ett fantastiskt äventyr och det är inte för inte som detta är en av världens hetaste turistdestinationer!

Köpa bostad i Phuket

Genom att använda dig av de mäklare som annonserar hos oss på Mowido kan du känna dig trygg genom hela affären. Phuket har högst BNP i hela Thailand och du kan räkna med hög säkerhet när du väljer att köpa bostad i Phuket.

Fördelar med att bo i Phuket

Med sitt läge har Phuket alltid varit en knutpunkt för handelsmän från stora delar av världen. Än idag präglas Phuket av spännande kulturmöten och av att det finns något för alla. Att köpa bostad i Phuket innebär att du får tillgång till ett nöjesliv av internationell klass men också stillsamma buddhistiska tempel, korallrev och en strand för varje smak. Phang Nga-viken, där Phuket ligger, är full av spännande utflyktsmål som du kan utforska i lugn och ro med en egen bostad i Phuket. Det är dessutom varmt hela året, även under monsunperioden brukar det vara övervägande soligt på dagarna.
Den thailändska maten är helt otrolig i förhållande till de låga priserna, och att köpa lägenhet i Phuket innebär dessutom att du får tillgång till härliga råvaror från havet.

Pris på bostäder i Phuket

Phuket är ett av de områden i Thailand där flest utlänningar slagit sig ner. Här finns mark för dig som vill anlägga ett större hotellkomplex men också små och prisvärda objekt. För en bra bit under en halv miljon kronor får du en rymlig lägenhet med terrass i bra läge. Det kan också vara bra att veta att kostnaderna man har i samband med att köpa bostad i Phuket inte är särskilt höga.
Om du är inne på att köpa hus i Phuket kan du glädja dig åt hög standard där alla sovrum ofta har eget badrum.

Visar 1 - 0 av 0

Sortera på

  • Rum

  • Boarea