Bostad Costa del Sol, Spanien - Sök bland drömlika bostäder i Costa del Sol, Spanien - Mowido.se

Bostad Costa del Sol, Spanien - Sök bland bostäder i Costa del Sol, Spanien

Om det är ett bättre klimat och en avspänd livsstil du är ute efter så rekommenderar vi dig att köpa bostad på Costa del Sol.

Köpa bostad på Costa del Sol

Den spanska solkusten är berömd för att attrahera skandinaver. Vi talar om ett stort geografiskt område med ett stort antal orter och områden som vi tror kan vara intressanta för dig som funderar på att köpa bostad på Costa del Sol. Marbella och Malga passar dig som trivs med stadspuls men du kan också köpa lägenhet på Costa del Sol i en mindre ort som Nerja eller Torrevieja.

Fördelar med att bo på Costa del Sol

Genom att köpa en lägenhet på Costa del Sol kan du njuta av Europas bästa väder och härligt strandliv. Var du än väljer att slå dig ner längs denna klassiska kuststräcka har du nära till en internationell flygplats med avgångar till Sverige. Att så många svenskar satsat på att köpa bostad på Costa del Sol betyder också att det finns en öppen gemenskap. De svenska grannarna tipsar gärna om hur man njuter av livet på bästa sätt efter att ha köpt en lägenhet på Costa del Sol.
På Costa del Sol har du ett pärlband av legendariska platser att utforska och älska. Njut av hemmets lugna vrå efter att du valt att köpa bostad på Costa del Sol, men glöm inte bort att det finns många platser att besöka längs kusten!

Pris på bostäder på Costa del Sol

Att köpa bostad på Costa del Sol innebär att du har alternativ i flera prisklasser. Om du vill spendera en förmögenhet på att köpa hus på Costa del Sol finns det fantastiska objekt ute på marknaden. Men det är heller inte omöjligt att hitta ett charmigt byhus eller en lägenhet för under 100 000 euro.

Visar 1 - 20 av 143

Sortera på

  • Rum

  • Boarea