Köpa bostad i Thailand

Thailand har varit svenskens mest älskade turistmål de senaste åren. Det har även varit populärt bland svenskar att köpa bostad i Thailand. Landet erbjuder allt från storstad till fina badstränder. Huvudstaden i Thailand är Bangkok och är en häftig storstad med en paljett av färger, dofter och ljud. Centrala och södra Thailand lockar består av härliga stränder, god mat och fenomenala hotell. Vissa orter i landet har ett pulserande nattliv medan andra har ett bekvämare lugn över sig.

Du möts av en stor mångfald och generositet. Thailand är en perfekt plats för både solsemester, öde paradis, kultur, fantastiska smakupplevelser, heta nätter i storstadsdjungeln och spännande äventyr. Dagarna fyller du lätt av aktiviteter som trekking, elefantridning, jeepsafari och snorklingsturer. Det är ett perfekt land att vara turist i och eller för dig som vill köpa en bostad i Thailand.

Stränderna i Thailand

Stränderna bjuder in till lata dagar i solen. Den mjuka sanden liknar nästan mjöl och det turkosblå havet i den thailändska bukten håller bara ett par grader lägre än lufttemperaturen. Så mycket vackrare än så här bli det knappast.

Mat i Thailand

Maten är inte bara fantastiskt god utan billig också och vill du shoppa är detta en fröjd för reskassan. Den thailändska maten har blivit väldigt vanlig i våra svenska hem men det går inte att jämföra med smakupplevelsen på plats i Thailand.

Norra Thailand - Den gyllene triangeln

Det mytomspunna området kring Den gyllene triangeln, gränsen mellan de tre länderna Thailand, Myanmar och Laos. Att bo eller semestra i Den gyllene triangeln är som att kliva rakt in i en saga. Gränsen mellan Thailand, Laos och Myanmar utgörs av Mekongfloden. Det här området kallas Den gyllene triangeln och erbjuder en fantastisk utsikt över alla tre länder på en och samma gång. Vid andra sidan floden om Thailand ligger Laos, du tar enkelt båt över dit. Här säljer lokalbefolkningen souvenirer, hantverk och whiskey till besökarna. Blickar du norrut över andra sidan floden kan du se Myanmar, före detta Burma. Vid Mekongflodens strand finns ett stort kasino och om du har tur tillåter myndigheterna dig att gå i land här.

Visar 1 - 2 av 2 resultat

 1. Photo of house or apartment

  Cha Am, Thailand

  Svenskägd 1-plansvilla med stor tomt säljs fullt möblerad till salu i Cha Am

  • 2 650 000 €
  • 110 m²
  • 4 rum
 2. Photo of house or apartment

  Mango Spa, Hua Hin, Hua Hin, Thailand

  Hus till salu i engelsk kolonialstil i ett vackert parkområde i Hua Hin

  • 795 000 €
  • 110 m²
  • 4 rum

Vi hjälper dig hitta din bostad

Andra intressanta områden