Bostad Panama - Sök bland bostäder i Panama

Att köpa bostad i Panama, vi den mäktiga Panamakanalen, är att investera i ett stabilt land med skönt tropiskt klimat och ett strategiskt läge.

Köpa bostad i Nerja

Kanalen som numer står under Panamas kontroll genererar stora inkomster. Panama har allt från outforskad regnskog till höga skyskrapor. Här kan du leva jetset liv iklädd panamahatt eller bara koppla av med en seco i Casco Viejo, den gamla delen av Panama City. Att köpa bostad i Panama kan även innebär att investera i en bit land eller att du slår dig ner bland surfare och eko-turister i slappa Bocas Town på Isla Colon.
Gillar du inte att det är varmt och förhållandevis fuktigt under större delen av året så finns det även högt belägna orter att välja mellan där det är torrare och inte lika varmt.

Fördelar med att bo i Panama

Panama är fullt av spännande människor från hela världen som valt att köpa bostad i Panama. Här finns många du kan prata engelska med även om de flesta talar spanska som förstaspråk. Panama lockar även många turister från Skandinavien och allt fler blir så förtjusta att de väljer att köpa bostad i Panama. Sjukvården och infrastrukturen håller hög klass samtidigt som levnadsomkostnaderna kan vara förhållandevis låga.
Panama har faktiskt kallats världens bästa land att pensionera sig i, bland annat eftersom skatterna är så pass låga. En annan anledning för att köpa bostad i Panama är det är gynnsamt att starta företag i landet och det anses vara Latinamerikas finansiella centrum. Arbetsmarknaden växer för varje år. Panama är också ett av de säkraste länderna i Centralamerika.
Du som är svag för adrenalinpåslag under trygga former har en extra anledning att köpa bostad i Panama. Möjligheterna till en fritid med fartfyllda aktiviteter som att trekka i djungeln, åka vattenskoter eller surfa är mycket goda!
För barnfamiljer som överväger att köpa bostad i Panama så finns det flera internationella skolor i Panama City. Barnen måste alltså inte kunna spanska för att kunna tillgodogöra sig undervisning.

Till dig som funderar på att köpa bostad i Panama

En förhållandevis modest fastighetsinvestering är allt som behövs för att du ska få permanent uppehållstillstånd i Panama. Att köpa hus i Panama innebär alltså att du samtidigt löser visumfrågan.
Att köpa lägenhet i Panama City är inte billigt men trots att landet är litet finns det möjlighet att förverkliga drömmar med olika prislapp. Det ät lätt att köpa hus eller lägenhet i Panama men det är inte säkert att det går lika lätt att sälja den. Efterfrågan öka men det gör också nyproduktionen.
Ta tid på dig innan du bestämmer dig för var du ska köpa bostad i Panama. Här finns flera orter som på goda grunder attraherar utlänningar. Att åka på en organiserad “relocation tour” kan vara en bra idé om du bestämt dig för att köpa hus i Panama.
Om du väljer att köpa bostad i Panama behöver du inte skicka ditt bohag. Det blir billigare att köpa möbler och vitvaror till din bostad i Panama. Utbudet är jämförbart med europeiska metropoler när det gäller detta.

Visar 0 - 0 av 0 resultat

    Andra intressanta områden