Bostad Nice, Franska rivieran, Frankrike - Sök bland drömlika bostäder i Nice, Franska rivieran, Frankrike - Mowido.se

Bostad Nice, Franska rivieran, Frankrike - Sök bland bostäder i Nice, Franska rivieran, Frankrike

Att köpa bostad i Nice, den största staden på franska rivieran, är en dröm som förverkligats av ett stort antal svenskar genom åren.

Köpa bostad i Nice

Bostadsmarknaden i Nice är livlig och varierad, du hittar lyxvillor i högt läge och en otrolig utsikt över staden och Medelhavet så väl som lägenheter mitt i gatuvimlet.

Fördelar med att bo i Nice

Att köpa bostad i Nice innebär att du får tillgång till flera berömda städer och byar längs Medelhavet. Det är nära till Cannes och Sanremo. Nice har ovanligt många engelsktalande, för att vara Frankrike. Det förenklar vardagen om du inte redan pratar flytande franska. Varje dag går det flera direktflyg från Sverige till Nice. Att köpa en lägenhet i Nice är alltså en lyx du har snabb tillgång till även om du fortsätter att bo i Sverige.
En annan fördel med att köpa bostad i Nice, som är svårare att sätt fingret på, är den speciella livsstilen. Detta är en storstad som har allt ifråga om service och nöjen men att köpa lägenhet i Nice är samtidigt perfekt för dig som vill ha ett strandnära stadsliv i ett skönt tempo utan stress.

Pris på bostäder i Nice

Att köpa hus i Nice innebär en del byråkrati. Väljer du en av de mäklare som annonserar hos oss på Mowido blir kostnaderna tydliga och processen kan genomföras så smidigt som möjligt.
Räkna med att en lägenhet med tre rum i ett attraktivt område kan kosta fem miljoner kronor. Ungefär som i Stockholm, med andra ord. Om du funderar på att köpa lägenhet i Nice bör du ändå veta att priserna är bättre idag än för några år sedan och att de flesta bedömare anser att det finns utrymme för prisökningar och därmed goda affärer. Att köpa bostad i Nice innebär dessutom att du kan tjäna pengar på uthyrning.

Visar 1 - 8 av 8

Sortera på

  • Rum

  • Boarea