Bostad Torrevieja, Costa Blanca, Spanien - Sök bland drömlika bostäder i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien - Mowido.se

Bostad Torrevieja, Costa Blanca, Spanien - Sök bland bostäder i Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

Om spanska solkusten lockar rekommenderar vi varmt att du överväger att köpa bostad i Torrevieja.

Köp bostad i Torrevieja

Med svenska mått mätt är Torrevieja en ganska stor stad med sina dryga 100 000 invånare. Men det är aldrig långt till lugnet i gränder där det känns som att tiden stått stilla i genuina fiskebyar som Torre de la Horadada. Många svenskar reser till den här delen av solkusten och intresset för att köpa bostad i Torrevieja har länge varit stort bland skandinaver.
Playa Del Cura, Playa Los Locos och La Mata är tre av de mest berömda stränderna i Torrevieja och här talar vi om strandliv av högsta europeiska nivå. Punta Prima, Cabo Roig och Mil Palmeras är trevliga områden för dig som vill köpa bostad i Torrevieja i bra läge. Om du är ute efter att köpa hus i Torrevieja hittar du allt från modernistiska mästerverk med stora terrasser mot havet till enklare hus med potential.

Fördelar med att bo i Torrevieja

Genom att köpa en lägenhet i Torrevieja kan du räkna med långt över 300 soldagar om året! Läget är även väldigt praktiskt då det är nära till flygplatsen i Alicante.
Att köpa bostad i Torrevieja innebär att du kan njuta av genuin paella eller delikatesser som lufttorkad serranoskinka och fantastiskt prisvärda viner. Livskvalitet är verkligen nyckelordet. Bland de många sevärdheterna vill vi särskilt lyfta fram saltsjöarna som orten är berömd för. De är värda många besök!

Pris på bostäder i Torrevieja

Torrevieja är så pass stort att det finns en marknad för bostadsköpare med olika plånböcker och behov. Att köpa bostad i Torrevieja är perfekt för dig som vill göra en trygg affär med en svensktalande mäklare. Du behöver absolut inte vara miljonär för att hitta en trevlig lägenhet i Torrevieja. Om du byter från en svensk villa eller en bostadsrätt får du fantastiskt mycket för pengarna.

Visar 1 - 20 av 835

Sortera på

  • Rum

  • Boarea