Bostad Valencia, Valencia provins, Spanien - Sök bland drömlika bostäder i Valencia, Valencia provins, Spanien - Mowido.se

Bostad Valencia, Valencia provins, Spanien - Sök bland bostäder i Valencia, Valencia provins, Spanien

Om det är livskvalitet du är ute efter bör du köpa bostad i Valencia. Valencia är Spaniens tredje största stad och känd för att vara betydligt lugnare och mer lekfull och avslappnad än Barcelona och Madrid.

Köpa bostad i Valencia

Om du vill köpa hus i Valencia rekommenderar vi att du kollar in byar som El Perellonet där charmen är påtaglig. Samtidigt befinner du dig bara 20 minuter med lokaltrafik från centrala Valencia. Om du vill köpa lägenhet i Valencia hittar du alternativ i flera prisklasser och lägen hos de pålitliga mäklare som annonserar på Mowido.

Fördelar med att bo i Valencia

Om du satsat på att köpa en bostad i Valencia och vill ha sand mellan tårna så är det inte långt från centrum till stranden. Nattlivet är hektiskt på de många klubbarna som radat upp sig längs medelhavskusten. Här är det subtropiskt klimat. Det innebär att det egentligen aldrig blir riktigt kallt för den som valt att köpa bostad i Valencia och som bor i staden.
Förutom alla nöjen och sevärdheter är det viktigt att vardagen fungerar om man tagit beslutet att köpa lägenhet i Valencia. I katedrallika Mercado Central, en enorm matmarknad i en modernistisk byggnad från 1914, kan du köpa härliga råvaror med stil. Det är generellt sett billigt att äta och dricka med kvalitet i Valencia.
Att köpa bostad i Valencia innebär också att du har goda kommunikationer. Valencia har en internationell flygplats och du även kan ta dig dit och därifrån med snabbtåg.

Pris på bostäder i Valencia

Om du lockas av tanken på att bo i en storstad vid Medelhavet ska du satsa på att att köpa bostad i Valencia. Priserna ligger förhållandevis lågt, genom att köpa lägenhet i Valencia får du betydligt fler kvadratmeter för pengarna än i till exempel Stockholm eller Göteborg.

Visar 1 - 20 av 125

Sortera på

Andra intressanta områden Valencia

  • Land, område eller stad

  • Andra intressanta områden

  • Pris

  • Rum

  • Boarea