Bostad Nerja, Málaga provins, Spanien - Sök bland drömlika bostäder i Nerja, Málaga provins, Spanien - Mowido.se

Bostad Nerja, Málaga provins, Spanien - Sök bland bostäder i Nerja, Málaga provins, Spanien

Att köpa bostad i Nerja innebär att du har bergskedjan Sierra Nevada bakom dig och Medelhavet i blickfånget.

Köpa bostad i Nerja

Detta är en andalusisk pärla! Till storstaden Malaga tar du dig på bara 45 minuter med en bostad i Nerja. Balcón de Europa (Europas balkong) är en berömd utsiktsplats. Att köpa bostad i Nerja innebär verkligen att du får tillgång till vyer utöver det vanliga!
Den stora stranden Burriana har fått en internationell miljöutmärkelse och klassas ofta som en av Europas bästa stränder.

Fördelar med att bo i Nerja

Skyddet från bergen gör vintrarna extra milda för dig som väljer att köpa bostad i Nerja. Här kan du njuta av ett härligt och otvunget byliv året runt med torghandel och pittoreska tavernor. Perfekt för dig som gillar att sippa på en kall öl eller en iskaffe medan du betraktar folklivet. Vill du ta ett dopp så tar det bara några minuter att promenera från centrum till stranden.
Har du ett behov av att kunna tala svenska ibland är det bra att veta att många svenskar valt att köpa bostad i Nerja. Här finns såväl åretruntboende svenskar som återkommande sommargäster med ett eget hus eller lägenhet. Vill du köpa lägenhet i Nerja som du hyr ut när du inte är där? Möjligheterna till det är mycket goda.

Pris på bostäder i Nerja

Nerja är inte bara en klassisk charterort med en lång och intressant historia utan det har länge varit populärt bland skandinaver att köpa bostad i Nerja. Oavsett om du letar efter en lägenhet mitt i staden, en exklusiv villa med pool, ett klassiskt byhus med renoveringsbehov eller en liten sommarlägenhet med utsikt över havet kommer du att hitta mycket att välja mellan på bostadsmarknaden i Nerja.
Med 150 000 Euro kommer du faktiskt ganska långt om du vill köpa hus i Nerja men orten är också känd för att locka bostadsköpare med en budget på många miljoner kronor!

Visar 1 - 20 av 398

Sortera på

  • Land, område eller stad

  • Andra intressanta områden

  • Pris

  • Rum

  • Boarea