Bostad Sam Roi Yod, Thailand - Sök bland drömlika bostäder i Sam Roi Yod, Thailand - Mowido.se

Bostad Sam Roi Yod, Thailand - Sök bland bostäder i Sam Roi Yod, Thailand

Att köpa bostad i Sam Roi Yod innebär att du hamnar nära den charmiga badorten Hua Hin, som faktiskt är den ort i Thailand där det bor flest svenskar.

Köpa bostad i Sam Roi Yod

Till Bangkok tar det inte mer än tre timmar med bil. Överväg att köpa hus i Sam Roi Yod om du värdesätter enastående natur skyddad av nationalparker och stränder som är härliga året om. Regnperioden är ganska kort och vädret är alltid bättre än i Nordeuropa. Det är ett som är säkert!

Fördelar med att bo i Sam Roi Yod

Som turist i området kan man nästan känna sig stressad över att det finns så mycket att uppleva. Så många “måsten” i form av enastående grottor, tempel och den ena paradisstranden efter den andra. Om du väljer att köpa bostad i Sam Roi Yod har du alltid tillgång till detta och kan ta del av det i din egen takt medan du njuter av en skön vardagslunk.
Att köpa bostad i Sam Roi Yod innebär att det är nära till golfbanor av internationell klass samtidigt som orörd vildmark finns runt knuten. Du har hav, skog och berg i samma andetag men också tillgång till autentiskt stads- och folkliv på mindre än en mils avstånd (i Hua Hin). Att köpa hus i Sam Roi Yod har alltså många fördelar!

Pris på bostäder i Sam Roi Yod

Just nu finns det intressanta objekt för dig inte bara vill köpa bostad i Sam Roi Yod utan snarare investera i mark med stor potential. Även du som vill köpa hus i Sam Roi Yod i strandnära läge har flera alternativ genom de mäklare som vi på Mowido samarbetar med. Priserna är låga i förhållande till vad du får men detta är ändå en ort för dig som är ute efter något utöver det vanliga snarare än en billig lägenhet utomlands.

Visar 1 - 0 av 0

Sortera på

  • Rum

  • Boarea