Bostad Malaga, Spanien - Sök bland drömlika bostäder i Malaga, Spanien - Mowido.se

Bostad Malaga, Spanien - Sök bland bostäder i Malaga, Spanien

Malaga är en av de städer i Spanien där det finns väldigt många hus och lägenheter till försäljning på mowido.se. Malaga är en stad med Europas bästa klimat och ligger beläget i södra delen av Spanien. Staden har en befolkningsmängd på ca 600 000 invånare vilket gör Malaga till Andalusiens näst största stad. Här är tempot en aning lugnare än i de nordligare städerna av Spanien, kanske för att solen skiner så mycket och för att värmen håller i sig långt in på senhösten.

Köp en bostad i kulturens stad

Malaga är en kulturell stad där konstnärerna Pablo Picasso och Flamencon kommer ifrån. I Malaga finns ett flertal museum, katedraler och anda historiska byggnader. Är du en kulturell person så råder vi dig till att köpa en bostad i närheten av Picassos museum, en av Spaniens attraktivaste sevärdheter som invigdes år 2003.

Fler sevärdheter i Malaga

Är du mer intresserad av bo i ett hus eller lägenhet med närhet till lyx och flärd vimlar det av olika intressanta dagsutflykter man kan göra från Malaga. Ett alternativ är att åka till lyxresorten Marbella och dess hamn Puerto Banús och spana in alla lyxiga yachter, äta fin mat eller besöka trendiga klubbar.
Varför inte ta en dagstur till brittiska Gibraltar där du kan träffa på Europas enda vilt levande apor. Glöm inte att ta med passet då passkontroll görs för inträde i denna engelska koloni. Sedan kan du ta buss och en kort båttur över Gibraltarsund för att gå på en guidad tur i den Marockanska staden Tanger.

Boende med närhet till lugn och äventyr

En drygt timmes buss eller bilfärd från din framtida bosta i Malaga ligger den lilla byn. Orten kännetecknas av den arabiska arkitekturen med alla dess vitkalkade små hus och gränder. Det som framförallt drar besökare till Nerja är den kända droppstensgrottan, Cueva de Nerja som är Europas största grotta. Här kan du även beskåda en fantastisk utsiktsplats över Medelhavet och den afrikanska kontinenten om vädret tillåter.

Visar 1 - 20 av 1799

Sortera på

  • Rum

  • Boarea