Bostad Marbella, Malaga, Málaga provins, Spanien - Sök bland drömlika bostäder i Marbella, Malaga, Málaga provins, Spanien - Mowido.se

Bostad Marbella, Malaga, Málaga provins, Spanien - Sök bland bostäder i Marbella, Malaga, Málaga provins, Spanien

Att köpa bostad i Marbella är en dröm för många. Marbella ligger mitt emellan Gibraltar och Malaga i regionen Andalusien i Södra Spanien.

Köpa bostad i Marbella

Med en lägenhet på någon av de smala och charmiga gränderna har du direkt tillgång till gatulivet med unika barer, caféer och tapasrestauranger. Det populäraste är kanske att köpa bostad i Marbella precis vid Medelhavet, både hamnen Puerto Banús och området kring Nikki Beach är omåttligt eftertraktade. Ett hus i Marbella ger dig inte bara ett permanent semesterboende, utan detta är en modern spansk stad med all tänkbar service och goda kommunikationer. Det är praktiskt att leva och köpa bostad i Marbella.

Fördelar med att bo i Marbella

Det stadsnära strandlivet är verkligen framträdande här. Marbella har flera härliga stränder som kopplas samman av en påkostad strandpromenad. Självklart kan du även köpa bostad i Marbella med utsikt mot Medelhavet. Här finns dessutom redan en stor svenskkoloni med både åretruntboende och sommargäster med eget hus.
Med en lägenhet i Marbella blir du del av en exklusiv semesterort med ett nöjesliv som attraherar rika och berömda från både Europa och Mellanöstern. Marbella har kallats golfens Mecka på Costa del Sol.

Pris på bostäder i Marbella

Idag är utbudet av bostäder så pass stort att du kan köpa bostad i Marbella i alla prisklasser. Oavsett om du är ute efter en permanentbostad eller ett semesterboende så har du mycket att välja mellan. Du kan köpa lägenhet i Marbella men det finns även gott om hus med egen tomt. Du måste inte vara rik för att köpa bostad i Marbella, men om du skulle vara det hittar du några av de mest eftertraktade objekten i Spanien. Ett hus i Marbella kan även innebära nyproducerade radhus och parhus.
Att köpa lägenhet i Marbella är en bra investering. Priserna ligger ca 30 % under nivåerna som gällde 2007, då de stod som högst.

Visar 1 - 20 av 993

Sortera på

  • Rum

  • Boarea