Fristående villa i Alicante, Alicante

Klicka för fler bilder

Fristående villa i Alicante

Alicante, Costa Blanca, Spanien

239 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 125 m²

   4 rum

   Villas Amarillas

   VA4559

Spara som favorit

Fantastisk villa med 3 sovrum i La Fiesta, Ciudad Quesada. Villan ligger på en sydvästläge 384m2 tomt och har parkeringsplats med bilport, gott om uteservering och matplats och en privat formad pool . \ r \ n Ingången till insidan är genom en täckt terrass med utsikt över poolen. Huvuddörren går in i ett rymligt vardagsrum / matsal, med en valv som leder till ett stort kök med en bakdörr ut mot trädgården. Det finns också ett sovrum och en toalett på bottenvåningen. På övervåningen finns 2 dubbelrum och ett badrum i familjen. Utanför sovrummet finns en stor terrass med fin utsikt över de omgivande områdena. Villan har nyligen moderniserats och ställts till höga krav och säljs delvis möblerad och har luftkonditionering. \ R \ n

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer