Klicka för fler bilder

Radhus i Faro

Aljezur, Västra algarve, Portugal

320 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 124 m²

   6 rum

   City & Country Homes

En härlig villa på 124 m2 med söderläge och med tre sovrum, pool, garage. Separat annex och en 1 250 m² stor tomt med ett avundsvärt läge med utsikt över naturparken. Villan år byggd år 2006. Gatuparkering. Separat annex med badrum (dusch), kök och privat terrass. Attraktiv trädgård med låg underhållskostnad. Villan har elektrisk oljefyllda radiatorer, dubbelglas med integral glidande mygga paneler. Säljs fullt möblerad. Nyligen målad invändigt. Villan har bra läge i denna populära urbanisation och åtnjuter sol hela dagen på den mycket privata bakre trädgården och poolen i söderläge och har direkt utsikt över naturparken.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i södra Sverige i Hjärup, utanför Lund.
Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.
Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare

320 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

  • 124 m²

   6 rum

   City & Country ...