Klicka för fler bilder

Radhus i Faro

Aljezur, Västra algarve, Portugal

158 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 97 m²

   4 rum

   City & Country Homes

1-planshus på 120 m2 med två sovrum beläget på en tomt på 1 042 m2 med ett superläge, ett högt läge med fri utsikt mot havet vid Arrifana. Huset består av entréhall, rymligt vardagsrum/matrum med terrassdörrar och havsutsikt, separat kök med dörrar mot bakre trädgård/terrass, tvättstuga, två sovrum, ett badrum, förråd i korridor. Parkering. All elektrisk utrustning i god kondition. Nyligen prissänkt med 17 000 Euro. Huset är smakfullt möblerat och alla möbler ingår i köpet. Huset är idealiskt för semester och uthyrning med tanke på närhet till restauranger, kaféer och byn Arrifana - allt inom gångavstånd.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i södra Sverige i Hjärup, utanför Lund.
Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.
Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare

158 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

  • 97 m²

   4 rum

   City & Country ...