I det exklusiva området altea la vella, Altea

Klicka för fler bilder

I det exklusiva området altea la vella

Altea, Costa Blanca, Spanien

295 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 130 m²

   4 rum

   SkandiaMäklarna

Spara som favorit

I det exklusiva området Altea la Vella hittar vi detta fantastiskt ljusa och soliga hus med modern inredning. Villan är på 130 kvm och har 3 sovrum med inbyggda garderober och master bedroom har badrum ensuite med badkar och öppningsbart fönster, det andra badrummet har dusch ventilation. Köket är utrustat med spishäll, kyl och frys, ugn, diskmaskin och i tvättrummet finns tvättmaskin och tumlare. A/C i alla rum.
Det är öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet och från vardagsrummet finns stora glasdörrar ut till en härlig terrass. Från nedre våningen där sovrummen ligger finns utgång till terrassen. Garageplats utanför huset ingår.


Altea la Vieja området
Altea la vieja är ett av de mest charmiga områdena man kan finna på costa blanca kusten.Dess namn betyder gamla Altea och har allt man kan önska sig. Det är betydligt lugnare att bo här än i Altea men ändå har du absolut allt du kan önska dig när det gäller restauranger, barer, banker och post förutom en småskola med bästa rekomendationer. Byn ligger bara 5 minuter bilväg från Altea, 15 minuter till Callosa och 10 minuter till Calpes sandstränder. Byn ligger vid foten av det majestätiska berget "Sierra Bernia" där du kan göra fantastiska fjällvandringar med härliga naturupplevelser. Att bo i Altea la Vieja känns verkligen som att bo i Spanien utan att känna sig som den typiska turisten.

Karta - I det exklusiva området altea la vella

Om mäklaren - SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna har över 30 års erfarenhet av att sälja hus och lägenheter i Spanien.
Kontakta SkandiaMäklarna för köp av din nästa drömbostad i Spanien.

Gå till mäklare