Villa i Benahavis, Benahavis

Klicka för fler bilder

Villa i Benahavis

Benahavis, Málaga provins, Spanien

3 150 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 513 m²

   12 rum

   Serneholt Estate

   361-02235P

Spara som favorit

Denna vackra familjevilla kan erbjuda dig alla läckerheter i en modern, fullt möblerad och utrustad med de senaste hushållsapparaterna. Panoramafönstren spelar bra med utsikt över Gibraltar och Afrikas kust. Villan är en stor fördel i sig, eftersom det är en lugn och säker urbanisering men ändå nära hotellet Villa Padierna, som är känd för sin fantastiska infrastruktur, och bara några minuters körning från San Pedro, Puerto Banus och Marbella. Villan består av 5 sovrum med eget badrum och en stor källare, som har allt för din fysiska förnuft och komfort - gym, finsk bastu, turkisk hamam. Förutom terrasserna finns det också ett enormt solarium, där du kan tillbringa långa roliga timmar, sola dig eller njuta av BBQ med din familj.

Karta - Villa i Benahavis

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer