Villa i Benalmádena, Benalmadena

Klicka för fler bilder

Villa i Benalmádena

Benalmadena, Malaga provinsen, Spanien

675 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 180 m²

   5 rum

   Mäklarringen

   OBJ25531_736707

Spara som favorit

Huset som helrenoverades 2011, känns som en fristående villa med privat trädgård och har ett härligt västerläge med fri utsikt mot den gröna naturen och bergen, saltvattenspool och stor delvis överbyggd terrass med öppenspis/utegrill

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer