Lägenhet i Benalmadena, Benalmadena

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Benalmadena

Benalmadena, Spanien

412 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 191 m²

   6 rum

   Serneholt Estate

   361-01244P

Spara som favorit

En lyxig nyutveckling av lägenheter och takvåningar i New Torrequebrada-området, Benalmadena! Beläget på bara 550 meter från stranden! Dess läge är mycket nära alla lokala tjänster och International College. Det är en perfekt plats att koppla av och njuta av, var och en av lägenheterna har sin egen samtida design enligt dina personliga behov. Köken är fullt utrustade med hög kvalitet. Alla badrum är också fullt utrustade och har högkvalitativa material. Lägenheterna har fantastisk havsutsikt! Det finns också en gemensam pool och vackra trädgårdsområden! Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Karta - Lägenhet i Benalmadena

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer