Villa i Benissa, Benissa

Klicka för fler bilder

Villa i Benissa

Benissa, Spanien

1 690 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 464 m²

   8 rum

   Hansson & Hertzell

   BIND-90880

Spara som favorit

Lyxvilla till salu i Benissa Costa. Denna stora villa har renoverats till en mycket hög standard med marmorgolv med golvvärme, lyxig utrustat kök L-formad pool och vackra mogna grönskande trädgårdar.

Beläget i ett högt läge med havsutsikt från övre våningen, är fastigheten närmade sig via en privat uppfart som leder till en carport. En stor entré öppnar in i en rymlig hall med marmortrappa som leder till övervåningen och stor mastersvit med omklädningsrum, stort badrum och dörrar till en privat terrass med utsikt över Medelhavet. Boendet på huvudnivån består av ett lyxigt öppet kök, matsal, stort vardagsrum med skjutdörrar ut mot naya och poolterrassen och en L-formad pool. Även på denna nivå finns tre dubbelrum, ett med eget badrum och det andra med ett eget duschrum med ytterligare ett duschrum.

Extras inkluderar: Varm och kall luftkonditionering, gasfläkt centralvärme, högkvalitativa trä dubbelglaserade fönster med elektriska persienner, förråd, tvättstuga, poolside dusch, uppfart och carport. Fastigheten säljs fullt möblerad.

1 690 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 464 m²

   8 rum

   Hansson & Hertzell

   BIND-90880