Finca i Benissa, Benissa

Klicka för fler bilder

Finca i Benissa

Benissa, Spanien

950 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 332 m²

   8 rum

   Hansson & Hertzell

   BIND-56378

Spara som favorit

Lyxig finca till salu i Benissa, Costa Blanca.

Denna vackra finca egendom är en sann pärla i en lycksalig, orörda plats. För storlek, karaktär och plats är det helt enkelt den idealiska visionen för någon finca-fan. Den typiska enskilda lanthusarkitekturen som med autentiska naturstenmurar, imponerande träbjälkar och handklippta lera plattor, imponerande överför den traditionella finca-karaktären samt modern komfort och underdimensionerad elegans på grund av golv djupa, moderna fönster , ett original kök och ett romantiskt raffinerat galleri.

Tillgång till fastigheten sker via den automatiska skjutporten öppningen till en riklig uppfart som leder till garaget, carport och huvudingången till finca. Inför den främre säkerhetsdörren hittar vi en riklig entré med gästtoalett och ett tvättstuga, härifrån öppnar en glidande dörr till det stora vardagsrummet med öppen spis, högt i tak och franska glasdörrar som leder till den överbyggda verandan och vidare till den vackra trädgården. Det fullt utrustade köket i amerikansk stil rinner ut i det mysiga matrummet med glaserade franska dörrar som leder till poolområdet och uteköket. Från vardagsrummet ger en inre hall tillgång till ett familjerum, ett sovrum med dubbelsäng och sovrummet med eget badrum, omklädningsrum och skjutdörrar som leder till poolområdet. De interna trapporna leder till ett öppet kontorsutrymme med utsikt över vardagsrummet, härifrån ger en inre hall tillgång till ett familjebadrum och två dubbelrum, varav ett med eget badrum.

Utanför hittar vi den härliga låga underhålls trädgården dekorerad med fruktträd som omger egendomen och den 8x4 meter rektangulära formade poolen med fullt utrustat sommarkök.

Extras inkluderar: Golvvärme, H & C Luftkonditionering, Öppen spis, Dubbelglasfönster, Säkerhetsdörrar, Vattenpåfyllning, Larm, Täckta / öppna terrasser, Garage, Carport, Grill, Sommarkök, Förråd, Bäddsoffa, Dusch vid poolen, SAT TV / ADSL / Telefon, etc.