Villa i Benissa, Benissa

Klicka för fler bilder

Villa i Benissa

Benissa, Spanien

315 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 101 m²

   5 rum

   Hansson & Hertzell

   BIND-46923

Spara som favorit

Obefläckad havsutsikt villa till salu i Benissa, Costa Blanca.

Denna vackert presenterade villa är fördelad över två nivåer på en hanterbar tomt på 550m2 med fin utsikt över Medelhavet. Ligger bara 750m från havet och en fem minuters bilresa till stormarknaden, barer och restauranger.

Tillgång till fastigheten är via en gågata, intill som är ett garage och en separat carport. Några steg leder upp till villan och den övre nivån, där vi går in i huset via en fast dörr som leder till korridoren, av vilket är det moderna, välutrustade köket med induktionshäll och diskmaskin, ut ur köket är en glaserad i Naya vänd direkt söderut och här kan vi njuta av massor av Medelhavet solsken. Det finns en rymlig lounge med takbjälkar och välvda dubbelglasfönster. Också utanför hallen finns två dubbelrum med inbyggda garderober och myggnät vid fönstren, ett fullt utrustat modernt badrum med dusch.

På den lägre nivån, nås via yttre trappor, hittar vi gäst sovrummet med ett privat duschrum. Fastigheten har ständigt renoverats sedan ägarna köpte den.

Utanför hittar vi en härlig, mycket privat 8 x 4 meter rektangulär pool, en rymlig solig terrass, intill som är ett utekök med spis, grill och handfat med varmt och kallt vatten. Resten av tomten är lågt underhåll med terrasserade och små stenar som omger buskar, vilket gör det till en idealisk semester tillflyktsort för sommar eller vinter med sin närhet till den vackra kusten och dess många små vikar.

Andra extrafunktioner inkluderar: Olje centralvärme, ny VVS och el genom hela med uppgraderad kraftingång, varm och kall luftkonditionering i sovrummen på övervåningen och ett delvis nytt isolerat tak.