Villa i Benissa, Benissa

Klicka för fler bilder

Villa i Benissa

Benissa, Spanien

349 500 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 248 m²

   8 rum

   Hansson & Hertzell

   BIND-81462

Spara som favorit

Villa till salu i Montemar, Benissa Coast.Denna fastighet är fördelad över två nivåer kopplade via yttre trappor och ligger på en förhöjd tomt belägen i en lugn återvändsgränd inom Montemar området på bara en kort bilresa till alla bekvämligheter samt de vackra stränderna och vikar längs Medelhavet hav. Denna villa är idealisk för hyresmarknaden eller för ett familjehus med en separat lägenhet för gäster.

Tillgång till fastigheten sker via uppkörningen fram till carport och senare till villaens huvudingång via externa trappor. På den övre nivån finner vi den glaserade naya följt av den rymliga lounge / matsal med öppen spis och ett bra öppet kök med bra storlek med tillgång till poolområdena. En inre hall leder till sovrummet med eget badrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett familjestort badrum och en extra gästtoalett. På den lägre nivån finner vi gästlägenheten som består av vardagsrum / matplats, amerikanskt kök, två dubbelrum och två badrum.

Utanför hittar vi den härliga 8x4 meter poolen med täckt en öppen terrass samt de mogna, lågt underhållande trädgårdarna som omger fastigheten. Det finns en underbyggnad för ytterligare lagring.

Tillbehör inkluderar: Hot & & Kall luftkonditionering, Gas centralvärme, Öppen spis, Dubbelglasfönster, Vattenpåfyllning, Larm, Satellit-TV / ADSL / Telefon, Förråd, Tvättrum, Poolside dusch med toalett.