Villa i Benissa, Benissa

Klicka för fler bilder

Villa i Benissa

Benissa, Spanien

1 650 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 485 m²

   8 rum

   Hansson & Hertzell

   BIND-40867

Spara som favorit

Lyxig villa med havsutsikt till salu i Raco de Galeno, Benissa.

Denna imponerande villa är fördelad på två nivåer plus underjordisk kopplad via interna trappor och hiss. Fastigheten är under uppförande och den kommer att färdigställas enligt de högsta tillgängliga standarderna och kvaliteterna.

Fastigheten är byggd mot söder på en upphöjd tomt med panoramautsikt över bergen och Medelhavet. villan består av: fyra sovrum med dubbelsäng, fyra badrum med eget badrum, gästtoalett, gott om matsal med öppen planlösning, inomhuspool med bastu, jacuzzi, gym och barområde.

Utanför hittar vi den härliga infinitypoolen med utsikt över havet och de vackra anlagda trädgårdarna.

Extra inkluderar: Golvvärme, Hot & & kall luftkonditionering, Domotica-system, Elektriska persienner, Säkerhetsdörrar och fönster, Täckta / öppna terrasser, Garage, Alarmsystem, Dusch vid poolen, Sommarkök, etc.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer