Fristående 6 sovrum med pool, Caldas da Rainha

Klicka för fler bilder

Fristående 6 sovrum med pool

Caldas da Rainha, Silverkusten, Portugal

549 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 0 m²

   8 rum

   2008

   ComprarCasa Caldas da Rainha

   386/M/00020

Spara som favorit

Fristående villa med pool och trädgård, införd i en tomt på 1560 m2.
Sammansatt av 2 våningar (bottenvåning och källare).
En källare består av en lounge med öppen spis och spis och direkt tillgång till poolen och grill, kök och badrum, sovrum, tvättstuga och förråd.
På bottenvåningen har vi ett vardagsrum, kök med matplats, terrass, kontor, tre sovrum med inbyggda garderober, svit och två badrum.
Avdelningar med stora utrymmen, centralvärme, luftkonditionering, öppen spis med spis, centralvakuum, elektriska persienner, solpaneler, dubbla fönster, elektriska grindar, grillplats och uppvärmd pool.
Beläget i tornet fem minuter från staden Caldas da Rainha.
I samband med villan säljs också en mark med 4 460 m2, med möjlighet att bygga två villor.

Karta - Fristående 6 sovrum med pool

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer