Lägenhet i Calpe, Calpe

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Calpe

Calpe, Alicante, Costa Blanca, Spanien

199 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 80 m²

   4 rum

   Hansson & Hertzell

   HH-LM-GHCB-PROM1

Spara som favorit

2 sovrum - 2 badrum - Gemensam pool - Underjordisk parkering - Nära till stranden - Havsutsikt

Nytt exklusivt projekt i Calpe. Två nya byggnader ligger några meter från stranden, med utsikt över saltvatten och Peñón de Ifach, omgiven av alla önskvärda faciliteter som restauranger, stormarknader, affärer, barer, banker och mycket nära Avenida de los Ejércitos Españoles. Lägenheterna har två eller tre sovrum, två badrum, vardagsrum / matsal med fullt utrustat öppet kök, stora fönster och delvis täckta terrasser med havsutsikt från hälften av byggnadens höjd. Du kan anpassa lägenheten till din smak genom att välja mellan flera material.
Utrustning: Förstärkt ingångsdörr, förstklassig keramikplattform, dubbelglasad klimatityp, video intercom, TV-anslutning, telefon och internetanslutning, inbyggda garderober, badrumsinredning av första märkena i vita, moderna och kromtappar, värme och luftkonditionering av kanaler, etc ..
Det gemensamma området med trädgårdar, simbassäng, paddel tennisbana och inomhusrekreationsområde inbjuder dig att stanna efter en dag på stranden. För att beundra solnedgången har varje byggnad sitt eget gemensamma utrymme med havsutsikt, gym, terrass och gourmetområde (9: e våningen). Det finns underjordiska parkeringsplatser och förrådslokaler för varje lägenhet.

Calpe
I hjärtat av Costa Blanca, ligger i regionen Valencia, den gamla fiskebyn Calpe. Nu omvandlas till en turistmagnet, staden ligger på ett idealiskt läge, lättillgängligt vid motorväg A7 och N332 som går från Valencia till Alicante. dess cirka en timmes bilfärd från flygplatsen i Alicante. Calpe har en underbar blandning av den gamla valenciska kulturen och moderna turistfaciliteter. Det är en bra bas för att utforska området eller njuta av de många lokala stränderna. Calpe ensam har tre av de vackraste sandstränderna vid kusten. IfachCalpe-klippan domineras av Ifachs höga berg som når en imponerande 332m, som stiger nästan ren över havet och är ett naturreservat. Bergstoppet uppnås efter en hård klättring upp på en gångstig, genom en kort tunnel genom bergets övre del. Varna vägen ovanför tunneln har nästan inga säkerhetsfunktioner och rekommenderas inte för någon med rädsla för höjder, den allra unga eller det fjärrvärsta. Det är en verkligt tuff och farlig klättring. Från toppen kan man ha en magnifik panoramautsikt. På en klar dag är ön Ibiza synlig.
Välkommen till Hansson & & Hertzell Realty och det bästa klimatet i världen!

Karta - Lägenhet i Calpe

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer