Klicka för fler bilder

Lägenhet nära havet - cannes la bocca

Cannes, Franska rivieran, France

145 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 36 m²

   2 rum

   Wretman Estate

Mycket trevlig lägenhet i ett residens bara 2 minuter till fots frân de fina stränderna midi plus bageri, restauranger, affärer plus en trevlig marknad pâ nâgra minuters gâng avstând. lägenheten har en stor potentiel för semester uthyrning, sex sängplatser, men passar ocksâ utmärkt till semesterbostad eller âret runt boende. lägenheten bestâr av ett vardagsrum med öppet kök som leder ut mot en fin terrass med utsikt över pool omrâdet, ett sovrum, en sovalkov, ett badrum och en fristâende toalett. möjligt att köpa parkeringen som är belägen i garaget under fastigheten.

Karta - Lägenhet nära havet - cannes la bocca

Om mäklaren - Wretman Estate

Wretman Estate är en bostadsaffär i Södra Frankrike så mycket mer än en affärsuppgörelse!

Wretman är en auktoriserad mäklarfirma på Franska Rivieran med fransk licens och känner väl till den franska mentaliteten.

Dem förmedlar inte bara lägenheter och hus till salu på Franska Rivieran. Wretman skiljer sig från andra mäklare i Frankrike genom att dem hjälper våra kunder med allt vad det innebär att skapa sig ett nytt hem på Franska Rivieran, eller tvärtom – flytta hem till Sverige igen. En fastighetsaffär i Södra Frankrike är sällan avslutad när slutkontraktet är undertecknat. Kanske behöver du professionell rådgivning? Eller hjälp med administrativa och praktiska detaljer? Avsluta eller öppna abonnemang, försäkringar och liknande? Wretman följer med under hela processen, så länge som du som kund behöver dem. Wretman Estates fastighetsbyrå på Rivieran är en helhetslösning!

Wretman Estate gör allt för att underlätta processen för dig så att du som säljare eller köpare alltid ska känna dig trygg och säker.

Dem har ett omfattande nätverk av kunniga specialister på Franska Rivieran såsom notarier, advokater, byggmästare, försäkringsbolag, myndigheter, banker, revisorer mfl.

Wretmans team består av 15 medarbetare med skandinaviskt ursprung som samtliga är bosatta i södra Frankrike.

Alla Wretmans medarbetare talar flytande franska, svenska och engelska!

Tillsammans talar dem dessutom norska, danska, tyska, portugisiska och italienska.

Gå till mäklare

145 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

  • 36 m²

   2 rum

   Wretman Estate