Matlacha - Poolvilla Kanal - Floridas "Lilla Karibien ", Cape Coral

Klicka för fler bilder

Matlacha - Poolvilla Kanal - Floridas "Lilla Karibien "

Cape Coral, Florida, Costa Blanca, Alicante, Murcia, Costa Calida, Spanien

$432,050 USD

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 181 m²

   5 rum

   1993

   Susanne Perstad

   90_637169573718846299

Spara som favorit

Matlacha – Floridas ”lilla” Karibien.
Matlacha Isles ligger precis innan Matlacha som är en ö som binder samman Cape Coral med Pine Island. Fiskares och båtälskares paradis med med endast minutrar ut till Mexikanska Gulfen.
Helrenoverad poolvilla vid kanal med granit i kök, rostfria vitvaror. Ny pool / spa med vattenfall 2005. Båtlift 10,000 lbs samt dubbelgarage.
3 sovrum / 2 bad
Boyta: 181 kvm
Byggår: 1993
Här tar du dig lätt ut till Cabbage Key, Gasparilla Island och många fler öar där man kan göra strandhugg.
För mer info. klicka på länken och kontakta din Floridamäklare på plats Susanne Perstad / Gulf Gateway Realty, Cape Coral helt kostnadfritt.

Karta - Matlacha - Poolvilla Kanal - Floridas "Lilla Karibien "

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer