Lantgård / bondgård till salu i Toscana, Siena, Castelnuovo Berardenga, Castelnuovo berardenga

Klicka för fler bilder

Lantgård / bondgård till salu i Toscana, Siena, Castelnuovo Berardenga

Castelnuovo berardenga, Toscana, Italien

3 650 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 0 m²

   30 rum

   1700

   Great Estate

   36500001700301202.85

Spara som favorit

Denna semestergård och vingård till salu i Siena består av en karakteristisk grupp bondgårdar, på ett dominerande läge bland de toskanska Chianti Classico vingårdar.
Fastigheten har ett huvudsakligt stort hus och flera lägenheter, som hyrs ut till turister.
Denna lilla by ligger på en kulle med fantastisk utsikt över Siena och de omgivande vingårdarna. Den har en trädgård med en härlig pool.
Fastigheten kompletteras av flera jordbruksbilagor och 45ha jordbruksmark, uppdelad i trä, olivlund, åkermark och vingård (produktion av ett mycket fint vin). Fastigheten är försedd med alla nödvändiga verktyg: vattenförsörjning beviljas av stadsvatten , två brunnar och en fjäder; värmesystem drivet med LPG; elektriskt system; telefonlinje. Den här egenskapen är under perfekta förhållanden, men sedan den senaste renoveringen gjordes under 70-talet kan en fullständig omylling tänkas. Denna fantastiska egendom kan användas som turist-, jordbruks- och vinodlingsanläggning, men också som en utmärkt privat bostad för att njuta av detta vackra italienska område. Platsen är helt klart en nyckelpunkt för detta prestigefyllda gods. Fastigheten ligger bara 7 km från Siena. Great Estate Group, genom ägarens specialist, upprättar en due diligence på varje fastighet, vilket gör det möjligt att perfekt känna den urbanistiska och kadastrala situationen för varje fastighet. Vederbörlig aktsamhet kan krävas i händelse av verkligt intresse i fastigheten. Fastigheten ägs av privatpersoner och köpet beskattas enligt gällande lagar.

3 650 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 0 m²

   30 rum

   1700

   Great Estate

   36500001700301202.85