Lägenhet i Aguamarina, Orihuela Costa, Aguamarina, Orihuela Costa

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Aguamarina, Orihuela Costa

Aguamarina, Orihuela Costa, Costa Blanca, Spanien

84 800 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 70 m²

   3 rum

   City & Country Homes

   OBJ31171_1693222933

Spara som favorit

3-rumslägenhet med bra läge i efterfrågade Aguamarina 300 m från stranden. Med tillhörande garageplats i gemensamt garage och förråd.. Med förinstallerat för luftkonditionering. Ett enormt utbud av restauranger, barer och butiker, men även sjukvård, banker, livsmedel m.m.
Enorm potential om man vill hyra ut och ett otroligt lågt pris för denna lägenhet.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i Båstad i södra Sverige.

Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.

Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i
Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, säljare med säljuppdrag hos oss, lokalt registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare

84 800 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 70 m²

   3 rum

   City & Country ...

   OBJ31171_1693222933