Nyproduktion i Costa Blanca, Costa Blanca

Klicka för fler bilder

Nyproduktion i Costa Blanca

Costa Blanca, Spanien

167 900 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 127 m²

   4 rum

   Notar Costa Blanca

   CMUTLAND54IK40446NQKC9J8

Spara som favorit

Välkommen till detta fantastiska snygga boende till ett bra pris.
Här har vi en villa som man får mycket för pengarna. Denna insynsskyddade villa disponeras med tre sovrum, två badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, det finns möjlighet att få en privat pool för 11 500 Euro, stor trädgård, bilplats, samt även möjlighet till en stor källare för en kostnad av 11500 Euro. För den golfintresserade finns även flertal andra populära golfbanor i närområdet.
Cox är en liten spanskt stad med 8000 invånare den ligger bra till med närhet till den stora motorvägen A7. Till Alicantes flygplats tar det ca 20 min.

Costa Blanca har med sina 320 soldagar om året länge varit det självklara valet för soltörstande skandinaver som söker sig ett boende i solen. Costa Blanca är känt för sina vita kustremsor och vackra stränder som gett kusten dess namn. Här finns golf i världsklass, vingårdar, Europas bästa dykområden, fantastisk natur och autentisk spansk cuisine. Goda kommunikationer gör att det är lätt att ta sig hit, flera flygbolag erbjuder direktflyg från Sverige till Alicantes flygplats året runt.

Detta är ett boende utöver det vanliga som vi på Notar med stolthet förmedlar.

Välkommen ned för visning

Karta - Nyproduktion i Costa Blanca

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer