Villa i Costabella, Costabella

Klicka för fler bilder

Villa i Costabella

Costabella, Spanien

6 000 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 382 m²

   10 rum

   REAS

   M450127

Spara som favorit

Fantastisk strandvilla i frontlinjen vid Costabella-stranden i Marbella.

Denna fantastiska strandlinje villa ligger i Costabella, omgiven av naturliga sanddyner och gyllene sand, och med vacker utsikt över havet. Hemmet ligger bekvämt nära alla bekvämligheter, inklusive snabbköp, restauranger, ett bageri, en paddel / tennisbana, skönhetssalonger och en lekplats för små barn. Marbella Center och Puerto Banus ligger bara en kort bilresa bort.

Mot sydväst har fastigheten fantastisk havsutsikt och magnifika solnedgångar. Användningen av trä, glas, sten och betong har skapat ett enastående familjehem. Fastigheten omfattar smarta hemsystem och all modern teknik, inklusive solvarmvatten och golvvärme, värmeåtervinningssystem, högeffektiva värmepumpar, VR-luftkonditionering och automatisk styrning av varje rum, Sonos trådlösa ljudsystem. Inredningen har endast högkvalitativa material, förstklassiga aluminiumdörrar och fönster, förstklassig marmor, ekgarderober, naturliga ekgolv genom hela huset, högkvalitativa plattor, LED-belysning.

Denna moderna villa har tre nivåer. Ytterdörren öppnar sig in i den rymliga entréhallen med dubbla höjder, vilket leder till ett stort vardagsrum med matplats och stort kök med öppen planlösning, fullt utrustat med det senaste inom moderna apparater. Köket leder vidare till en liten hall med separat sidodörr till uppfarten. På strandsidan, från både köket och vardagsrummet, öppnar stora skjutdörrar med elektriska säkerhetsgardiner upp till en terrass och den uppvärmda poolen. En stig från poolområdet leder genom sanddynerna direkt till stranden. Den vackert anlagda privata dynen erbjuder fullständig avskildhet för de avkopplande och matplatserna på terrassen. På entréplanet finns också ett gästsovrum med inbyggd garderob och ett badrum med dusch, toalett och handfat.

Den första våningen består av ett sovrum, med två uppsättningar garderober, och master badrum med dusch, bred dubbla handfat, toalett och tillgång till terrassen. Det finns ytterligare två sovrum och ett delat badrum med dusch, toalett och handfat. Var och en av dessa sovrum har direkt tillgång till terrassen som vetter mot havet och erbjuder fantastisk utsikt över stranden.

På takterrassen finns en stor lounge, en bar och en utomhusjacuzzi. Här kommer du att njuta av en spektakulär öppen 360 graders utsikt över de vackra omgivningarna. På nedre våningen finns ytterligare två dubbelrum med naturligt ljus, inbyggda garderober, ett badrum med handfat, dusch och toalett. Den lägre nivån har också ett SPA med jacuzzi, ångbad, bastu och duschar; förråd och tvättstuga.

Varje våning betjänas av hissen och ekstrappan med glasräcken.

Utomhusområdet har en pool, gott om solstolar och en grill.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer

6 000 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 382 m²

   10 rum

   REAS

   M450127