Villa i El Madronal, El Madronal

Klicka för fler bilder

Villa i El Madronal

El Madronal, Benahavis, Malaga, Spanien

6 995 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 1373 m²

   13 rum

   REAS

   M474226

Spara som favorit

Ett ikoniskt mästerverk beläget på norra sidan av den säkra gated community El Madroñal i Benahavis. Fastigheten ligger i ett lugnt läge, omgivet av frodig grönska med fantastisk utsikt över havet från alla våningar.

Inbäddat i den gröna dalen, ligger på en upphöjd tomt på över 5000m2 med en avskild och obefläckat anlagd trädgård, som erbjuder en stor pool framför villan som smälter in i utomhusgrillområdet och lusthuset. Fastigheten är fördelad på 3 våningar med totalt 1373m2 (alla våningar över marknivå) som ger gott om solljus och har vidsträckt utsikt över havet och gröna från alla vinklar.

Denna fantastiska villa är designad med högsta möjliga standard för lyx och resultatet är en modern kreativ inredningsarkitektur som bäst. En magnifik entré välkomnar dig till det rymliga kombinerade vardags- / matrummet som har högt i tak, stora fönster, UFH i hela, luftkonditionering och direkt tillgång till de härliga terrasserna med fantastisk utsikt. Köket är separat och kombineras med frukost och separat tvättstuga.

Fördelningen är utmärkt och erbjuder 2 sovrum, båda badrum och ett bibliotek / kontor / ytterligare sovrum på bottenvåningen. Den övre våningen har 2 sovrum med eget badrum, ett i varje vinge, och har också det stora sovrummet med klädkammare och master badrum. Alla 3 sovrum har sina egna privata terrasser med utsikt över havet.

Den magnifika nedre våningen är uppdelad i två vingar: Östra flygeln nås med en privat hiss och erbjuder en fullt förberedd spaavdelning med uppvärmd inomhuspool, gym och hälsocenter inklusive behandlingsrum, relaxavdelningar och badrum med regnduschar. West-wing erbjuder ett separat biorum, spel- / VIP-sittplatser och gott om plats för underhållning som biljardbord, bar, vinkällare och andra lämpliga prylar för att underhålla både familj och gäster. Villan är lämplig att bo i hela året eller att använda som fritidshus. En möjlighet en gång i livet för den som söker ett enastående modernt lyxhus!

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer

6 995 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 1373 m²

   13 rum

   REAS

   M474226