Lägenhet i Estepona i ett exklusivt komplex (South Bay), Estepona

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Estepona i ett exklusivt komplex (South Bay)

Estepona, Malaga provinsen, Spanien

243 500 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 110 m²

   3 rum

   2021

   AEDAS Homes

   90_637021547311807357

Spara som favorit

På South Bay Las Mesas i Estepona erbjuder vi dig chansen att bo i en idyllisk miljö som samtidigt vara en del av staden, där du kan komma till all service du behöver bekvämt till fots. Komplexet består av bostäder med modern medelhavsdesign, stora terrasser och imponerande havsutsikt, utformade för att njuta av livet i Estepona, med alla de bekvämligheter som denna elitanläggning har att erbjuda. Bara en kort promenad från centrum och kusten, South Bay Las Mesas erbjuder ett urval av lägenheter och penthouse med 2, 3 och 4 sovrum och med de bästa bekvämligheterna du kan begära.

Karta - Lägenhet i Estepona i ett exklusivt komplex (South Bay)

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer