ALCAZABA BEACH, Estepona

Klicka för fler bilder

ALCAZABA BEACH

Estepona, Spanien

359 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 0 m²

   3 rum

   Mäklarringen

   OBJ22215_1696420403

Spara som favorit

Fantastisk möjlighet att köpa en modern hörntakvåning på strandsidan i Estepona till ett kraftig rabatterat pris. Stor härlig takterrass med jacuzzi här kan du njuta av utsikt över havet samt den lummiga trädgården med tillhörande pool. Med en trevlig promenad på ca 20 minuter utefter strandpromenaden når du hjärtat av gamla stan med sina livfulla tapasbarer och charm i världsklass.

Invändigt får du en byggyta på ca 84 kvm med två sovrum varav ett har eget badrum. Köket är modernt likaså badrum nummer två. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp samt matplats, här ifrån når du även den nedre terrassen som ser ut över trädgården. Imponerande gemensamt område med sju pooler varav en är uppvärmd, tre paddel tennisbanor, fem tennisbanor, Gym, fotbollsplan, lekplats, restaurant, gym och bastu allt direkt vid stranden. Lägenheten är i mycket bra skick och garageplats samt förråd ingår i priset.

En fantastisk möjlighet. Priset är oslagbart då takvåningar i samma urbanisation ligger på 450,000 Euro och upp. Kontakta oss snarast för mer information

Karta - ALCAZABA BEACH