Lägenhet i Estepona, Estepona

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Estepona

Estepona, Málaga provins, Spanien

388 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 146 m²

   5 rum

   Serneholt Estate

   361-01485P

Spara som favorit

Helt nytt projekt strax sydväst om staden Estepona. Det ligger i ett område med fantastisk utsikt, bara några hundra meter från stranden, med gott om bekvämligheter i området. Detta är ett modernt och elegant bostadskomplex med 2 till 4-sovrumslägenheter, lägenheter och takvåningar, alla med garage, ett förråd och terrasser med fantastisk utsikt, integrerade i en modern byggnad i medelhavsstil. Med sin stora trädgård och tre pooler kan du verkligen njuta av en friluftsmiljö som kombinerar arkitektur och vita toner med den fantastiska utsikten över Medelhavet. Projektet ligger på ett strategiskt läge med utmärkta transportförbindelser till Malaga flygplats, Marbella och Puerto Banus. Det ligger också några minuter från många fritidsfaciliteter och bekvämligheter, omgiven av några av de bästa golfbanorna på Costa del Sol.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer