Villa i Estoi, Estoi

Klicka för fler bilder

Villa i Estoi

Estoi, Algarve, Portugal

620 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 204 m²

   9 rum

   Mäklarringen Algarve

   OBJ28965_1767787312

Spara som favorit

Stor, rymlig familievilla, belägen i ett fantastiskt läge med fantastisk utsikt över havet och landet. Nära till den livliga marknadsstaden S. Brás de Alportel och en kort bilresa till Estoi.

Man närma dig villan via en kullerstensbar uppfart med gott om parkeringsplats. Bottenvåning: Ingång till ett stort, ljust och luftigt vardagsrum med öppen spis och altandörrar som går ut på terrassen. Matsal och fullt utrustat kök och tvättstuga. Sovrum med duschrum och ytterligare ett sovrum med dubbelsäng med inbyggda garderober och badrum.

En imponerande trappa leder dig till första våningen till en rymlig landning som leder till ett sovrum med eget badrum och tillgång till en balkong där du kan beundra den vackra utsikten. På denna nivå hittar du också ett extra vardagsrum, sovrum och ett annat rum, detta område har en separat oberoende åtkomst, vilket gör det idealiskt för hyresgäster eller familj som vill ha lite extra integritet.

Utanför är ett stort sittområde perfekt för massor av solbad medan du tittar på den underbara utsikten. Ytterligare matplats och grill. Steg leder dig ner till poolterrassen, igen med gott om plats för solbad och underhållning.

Fastigheten har mogna trädgård ligger i ett idylliskt fridfullt läge omgiven av fantastisk grönska och spektakulär utsikt över havet och landet.

Om "plats" är nº.1 på din lista, är detta en bestämd "måste se!"

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer

620 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 204 m²

   9 rum

   Mäklarringen Al...

   OBJ28965_1767787312