Villa i Finestrat, Finestrat

Klicka för fler bilder

Villa i Finestrat

Finestrat, Alicante, Costa Blanca, Spanien

398 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 150 m²

   6 rum

   Fine & Country Costa Blanca North

   FCD278

Spara som favorit

9 villor vardera med en byggd storlek på 128 m2 fördelade på två våningar på tomter på över 500m2 med 7m x 3m privat infinitypool, utomhusdusch, konstgräs och trädgårdsområden med automatisk bevattning. På bottenvåningen har varje villa ett stort vardagsrum med matplats med direkt tillgång till poolen och trädgården, fullt utrustat kök med öppen planlösning, separat tvättstuga, badrum, gästsovrum med inbyggda garderober och uteservering med veranda. En intern trappa leder till första våningen med 2 stora sovrum med inbyggda garderober, omklädningsrum och badrum och med tillgång till en stor solig terrass med pergola och fantastisk utsikt. Det finns också möjlighet att ha en takterrass och källare med garage och elektrisk dörråtkomst som kommer att återspeglas i priset. Utmärkta kvaliteter och finish ingår som standard i alla villor för att inkludera: · Motoriserade persienner · LED-belysning i hela huset · Totalt integrerade köksapparater · Duschskärmar i badrum · Elektrisk golvvärme i badrum · Förinstallation av varm- / kallluftkanaler · Aerotermiskt system med stor kapacitet för att erhålla varmvatten

Det finns ett showhome tillgängligt för visningar.

Beläget i området Balcon de Finestrat, provinsen Alicante. Ett område anmärkningsvärt nära Benidorm och dess tjänster och stränder, men samtidigt märkbart tyst. Nära fastigheterna hittar vi alla typer av tjänster: skolor, stormarknad Carrefour, Lidl, Mercadona, Ecorganic, köpcentrum La Marina, Terra Mitica, karting, golfbanor, banker, kaféer, restauranger etc. TRAM-stationen som ansluter till Alicante , Altea, Denia, Calpe ligger bara 3 km bort. Bara 40 kilometer från staden Alicante.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer