Lägenhet i Fuengirola, Fuengirola

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Fuengirola

Fuengirola, Malaga, Málaga provins, Spanien

170 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 70 m²

   3 rum

   Serneholt Estate

   361-00064P

Spara som favorit

Härlig lägenhet i centrum av Fuengirola! Gångavstånd till stranden! Denna fastighet erbjuder 2 sovrum med inbyggda garderober, 1 badrum, vardagsrum med matplats och fransk balkong, fullt utrustat kök. Dubbelglas, luftkonditionering i vardagsrummet, laminerat golv. Det finns också en hiss i byggnaden. Det fantastiska läget har gångavstånd till alla faciliteter som stormarknader, butiker, restauranger, barer, apotek, transport etc. Denna fastighet förblir inredd.

Karta - Lägenhet i Fuengirola

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer