2-rumslägenhet i, Funchal

Klicka för fler bilder

2-rumslägenhet i

Funchal, Madeira, Portugal

210 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 98 m²

   4 rum

   2020

   Thronus Real Estate Lda

   TRE0045

Spara som favorit

I centrum av Funchal City har den nya utvecklingen A Fábrica Apartments & Lofts (stängd villa) utmärkt tillgång och ligger nära flera offentliga tjänster, handel, restauranger, fritid och kollektivtrafik.

En Fábrica är ett rehabiliteringsprojekt som kommer att rehabilitera ett område i staden och en byggnad som markerade en tid i staden Funchal. Efter rehabiliteringen är det tänkt att erbjuda staden en bostadsbyggnad där huvudkonceptet är att upprätthålla den industriella bilden av rotbyggnaden och dess historia.

Kärnan i det nya projektet är att förmedla användarna av byggnaden en identitet med den gamla Fábrica de Cervejas, och nu med användningsförändringen kan du njuta av hus i centrala Funchal, med stora områden och utsikt över staden .

Utmärkt lägenhet med 4 sovrum inriktad på SÖD med en bra höger fot och mycket trevliga områden, det blir ett utmärkt tillfälle att bo i centrum av Funchal eller en utmärkt investering

Om ditt företag är AL eller hyresavtalet ring mig för att kunna presentera denna utmärkta produkt.

Om din dröm är att bo i en lyxig lägenhet i centrala Funchal, kan du inte missa denna möjlighet

Det kommer säkert att vara ett referensprojekt som, förutom att värdera det området i Funchal oerhört, också kommer att förbättra alla företagets egenskaper.

Bra investeringsvillkor kallar mig för att kunna informera dig.

I centrum av Funchal har den nya utvecklingen A Fábrica Apartments & Lofts (gated community) utmärkt tillgång och ligger nära flera offentliga tjänster, butiker, restauranger, fritidsanläggningar och kollektivtrafik.

En Fábrica är ett rehabiliteringsprojekt som kommer att återställa en del av staden och en byggnad som markerade en tid i staden Funchal. Efter renoveringen kommer staden att erbjudas en bostadsbyggnad vars huvudkoncept är att bevara rotbyggnadens industriella image och dess historia.

Kärnan i det nya projektet är att ge användarna av byggnaden en identitet med den gamla Fábrica de Cervejas, och nu med den förändrade användningen av bostadsytan i centrum av Funchal, med stora områden och utsikt över staden.

Utmärkt T4 söderläge med en bra höger fot och mycket trevliga områden, det blir ett utmärkt tillfälle att bo i centrum av Funchal eller en utmärkt investering

Om ditt företag är AL eller hyresavtalet, ring mig för att visa dig den här utmärkta produkten.

Om du drömmer om att bo i en lyxig lägenhet i centrum av Funchal, kan du inte missa denna möjlighet

Det kommer säkert att vara ett referensprojekt som förutom den enorma värderingen av detta område i Funchal också kommer att förbättra alla företagets egenskaper.

Bra investeringsvillkor kallar mig för att meddela dig.

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer