T2 lägenhet på första våningen, Huelva

Klicka för fler bilder

T2 lägenhet på första våningen

Huelva, andalusien, Spanien

192 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 92 m²

   4 rum

   2021

   Ideal Homes International

   IDH31582

Spara som favorit

Los Flamencos är en helt ny utveckling till salu i Isla Canela, som består av sex enskilda kvarter som erbjuder lägenheter med ett, två eller tre sovrum till salu i Spanien.

Alla lägenheter har en öppen planlösning och erbjuder ljusa och rymliga områden fyllda med naturligt solljus året runt. Material som väljs av utvecklaren kommer att vara av högsta kvalitet med hållbara armaturer, armaturer och apparater som är tillgängliga för din användning.

Alla fastigheter kommer att vara utrustade med ett omfattande hemautomatiseringssystem som kommer att kunna styra rökdetektering, översvämningssystem och mer från mobila enheter som ger ett smart system som kan nås från var som helst i världen så länge du har en fungerande internetanslutning.

Los Flamencos bostadsrätt kommer att erbjuda invånarna ett generöst fritidsområde som består av en gemensam pool, en tennisbana och ett säkert lekområde för barn. Beläget på frontlinjen kan du njuta av fantastisk havsutsikt tillsammans med enkel tillgång till en avlägsen och fridfull vit sandstrand.

Isla Canela har moderna och snabba kommunikationsvägar med både halvön och europeiska platser genom Faros flygplats, som ligger bara 50 km bort, och Sevilla - 150 km bort. Stora motorvägar som IP-1 länkar Isla Canela direkt till Algarve, Portugals södra kust, samt A-49 som ger enkel åtkomst till både Huelva och Sevilla.

Slutförandet förväntas vara klart mellan maj-oktober 2021.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer