Modern lägenhet med 3 sovrum, Huelva

Klicka för fler bilder

Modern lägenhet med 3 sovrum

Huelva, andalusien, Spanien

239 900 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 109 m²

   4 rum

   Ideal Homes International

   IDH30599

Spara som favorit

Isla Canela är det mest exceptionella bostads turistområdet i Spanien. Beläget i Andalusien, i den vackra provinsen Huelva, i Ayamonte kommun och vid den sydligaste spetsen av Costa de la Luz.

Ocean Homes är ett privat bostadskomplex som ligger i utkanten av stranden. Ett läge vid havet med direkt tillgång till strandpromenaden och havet. Den komplexa tomten på 17.800 m2 innehåller en central lagun med en ö, trädgårdsområden, sol- och relaxavdelning och pooler. I ett unikt läge vid stranden med 1, 2, 3 & 4 sovrum, kännetecknade av stora utrymmen, moderna material och inredning.

Utrustad med varm/kall lågenergiklimat, utrustade kök med bänkskivor i kvarts, elektrisk keramikhäll, ugn med mikrovågsfunktion, säkerhetsentré, dubbelglas med solkontrollkammare och den senaste generationens värmeakustisk isolering för att njuta av hög energi effektivitet.

Interiören slutade bland annat:
Golv - Porslin av kakel i vardagsrum, sovrum och kök. Designer keramiska plattor i badrum och garderob. Keramiska golv i terrasser och solarier.
Tak - Falskt tak av gipsskivor i hela huset med en slät vit lackfinish. Falskt betongplattatak på terrasserna.
Väggar - Kaklade köksväggar. Badrum och garderob med designade keramiska plattor. Resten av rummen är färdiga i mjuka mjuka toner.
Luftkonditionering och uppvärmning - Luftkonditionering varmt/kallt och varmt vatten med hjälp av värmepumputrustning. Installation för luftkonditionering i sovrum och vardagsrum. Solenergi för tappvarmvatten.

Denna lägenhet ligger på bottenvåningen
Det finns T1s, T2s, T3s & T4s tillgängliga - kontakta oss för mer information.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer