Villa i Javea, Javea

Klicka för fler bilder

Villa i Javea

Javea, Alicante, Murcia, Costa Calida, Spanien

758 650 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 1235 m²

   5 rum

   Blue square

   17743-ES-JAV-010945-Javea

Spara som favorit

Detta nya byggprojekt ligger på Montgo i Garroferal-området. Designad för Medelhavsliv med stora öppna och täckta terrasser. Beläget i en specialbyggd urbanisering med gatubelysning, elnätet och gasförsörjningen från villan kommer villan mot söder med vacker utsikt över landskapet med det spektakulära Montgo-berget som bakgrund som ger utsökta solnedgångar. Priset inkluderar alla licenser, poolträdgård och enhet. Den individuella designen är ett exempel som är specifikt arrangerade för denna tomt.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer