Fristående villa i La Manga del Mar Menor, La Manga del Mar Menor

Klicka för fler bilder

Fristående villa i La Manga del Mar Menor

La Manga del Mar Menor, Murcia, Costa Calida, Murica, Spanien

625 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 202 m²

   6 rum

   Fine & Country Costa Calida & Blanca South

   PGB4069

Spara som favorit

Underbar spansk strandvilla med fantastisk utsikt i La Manga del Mar Menor.
FREEHOLD 4 sovrum oberoende villa

Denna fantastiska villa har utformats för att maximera det naturliga ljuset och havsutsikten över Medelhavet. Fastigheten är uppdelad i två våningar. Bottenvåningen består av en hall, ett av sovrummen, huvudbadrummet, ett vardagsrum och matplats som är översvämmad av naturligt ljus, ett fullt utrustat kök med skafferi. På första våningen hittar du de återstående 3 sovrummen och ett badrum. Det stora sovrummet har direkt tillgång till terrassen och ett annat sovrum har gott om fönster för att njuta av den vackra havsutsikten.

Fastigheten drar också nytta av ett säkert garage och fastighetens utsida har utformats som en terrass för att njuta av det fantastiska vädret året runt.

La Manga Strip erbjuder vattensportaktiviteter samt möjlighet att njuta av kristallvattnet i både Mar Menor och Medelhavet samt den berömda La Manga Club Golf Resort, som ligger bara 15 km bort.

Beläget på en av de bästa platserna, erbjuder denna villa allt du kan behöva.

Betalningsplan - 6 000 € Bokning med vila vid överlämning

Karta - Fristående villa i La Manga del Mar Menor

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer

625 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 202 m²

   6 rum

   Fine & Country ...

   PGB4069