Villa i La Nucia, La Nucia

Klicka för fler bilder

Villa i La Nucia

La Nucia, Alicante, Costa Blanca, Spanien

1 850 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 695 m²

   13 rum

   Blue square

   17743-ES-CAL-012072-Calpe

Spara som favorit

Denna exceptionella egendom har designats och byggts enligt en extra hög specifikation. Det finns ingen detalj som har förbises för att förbättra komforten och livskvaliteten i denna villa. Fastigheten nås via privata elektriska grindar, vilket leder till uppfarten som passerar genom mogna trädgårdar. Här hittar du en fantastisk infinitypool med vattenfall och ett avkopplingsområde. Det finns ett stort grill- och barområde intill poolen, det perfekta stället för avkopplande och underhållande gäster! Den här egenskapen har utformats för att maximera solljus och utsikt. Fastigheten 650 kvm / m² har den senaste tekniken och ger automatisering via fjärrkontroll online för ett antal funktioner. Det finns 7 sovrum och 6 badrum inne i fastigheten, sovrummet har en fantastisk terrass med utsikt över poolen och trädgården, det perfekta stället att koppla av på kvällen! Det finns ett fantastiskt kök som ger tillgång till ett magnifikt vardagsrum och till en av de olika terrasserna i denna villa som inbjuder dig till friluftslivet! Detta är ett verkligt perfekt exempel på modern design och i det mest lugna perfekta läget, men inom en kort bilresa till stränderna och staden. Ett att inte missa, visning rekommenderas starkt.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer

1 850 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 695 m²

   13 rum

   Blue square

   17743-ES-CAL-012072-Calpe