Klicka för fler bilder

2-plansvilla nära strand och fiskeläget i staden Vila do Conde

Labruge vila do conde, Norra portugal

350 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 200 m²

   9 rum

   City & Country Homes

Traditionell 2-plansvilla i modern stil med bibehållen traditionell portugisisk arkitektur i innerväggar med vacker sten i granit med karakteristiska material i vardagsrummet som också har en braskamin. Vidare finns ett rymligt kök, två sovrum med badrum på nedervåningen. På ovanvåningen finns ett stort allrum, också här finns en kamin, fem sovrum och tre badrum. Terrasserna som vetter mot trädgården, har en integritet och är utmärkt för att ha BBQ middagar eller att bara slappa i solen. Nära till stränder och det berömda fiskeläget i staden Vila do Conde med idealiskt läge för dem som uppskattar livskvalitet. Bara 15 minuters avstånd från Porto och 14 minuter till Porto internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa hus i Porto och norra Portugal. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter i Porto och norra Portugal.

Karta - 2-plansvilla nära strand och fiskeläget i staden Vila do Conde

Om mäklaren - City & Country Homes

CCHomes specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Dem förmedlar och marknadsför även bostäder till salu i Sverige för europeiska medborgare i de områden i Sverige européer speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Gå till mäklare

350 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

  • 200 m²

   9 rum

   City & Country Homes