Villa i Lagos, Lagos

Klicka för fler bilder

Villa i Lagos

Lagos, Västra Algarve, Portugal

245 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 100 m²

   4 rum

   City & Country Homes

Spara som favorit

Rustikt hus med 3 sovrum, i centrum av byn av Espiche, bara några minuter från Praia da Luz och Lagos. Tomt på 5 000 m2. Rustikt hus med 3 sovrum, 1 badrum, vardagsrum/matsal med öppen spis och kök, terrass med bra solexponering.<br />
Mycket tyst miljö i centrum av byn och några minuter med bil från Praia da Luz och Lagos. Huset kräver viss upprustning och har potential att bli en mycket trevlig semesterbostad eller en permanentbostad, med tanke på dess egenskaper.

Den generösa storleken på tomten, kan omvandlas till en stor trädgård med grönsaksland och fruktträd eller även mark för hästar eller andra tamdjur.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i Båstad i södra Sverige.

Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.

Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i
Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, säljare med säljuppdrag hos oss, lokalt registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare