Radhus i Lagos, Lagos

Klicka för fler bilder

Radhus i Lagos

Lagos, Västra Algarve, Portugal

625 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 230 m²

   4 rum

   City & Country Homes

Härlig villa med stor poolpå en tomt i söderläge nära stranden i Praia da Luz och all service. Byggår 1988. Boarea 230 m2. Tomt om 1 215 m2. Villan har ett mycket rymligt vardagsrumsområde, tre stora sovrum, mycket generöst "master bedroom" och två badrum. Uppvärmd pool, härlig terrass och trädgård. Carports. Luftkonditionering. Tvättstuga. Eldstad. Larm. Förberett för solpaneler. Söderläge. Utomhusområdet omfattar en mycket stor och öppen poolterrass med en 12 meter uppvärmd pool med helt nytt poltäcke och plats för fler än 10 solstolar på omgivande solterrass. Utematplatsen har grillområde med egen elanslutning. Den privata terrassen på övervåningen, utanför det stora sovrummet, är perfekt för att njuta av den vackra solnedgången i Algarve. Villan har luftkonditionering, larm, vinkylare under tarppan, är förberedd för solpanenler, har en 12 m uppvärmd pool och en lättunderhållen trädgård med automatiskt bevattningssystem. Villan säljs möblerad och fullt utrustad och har så mycket mer att erbjuda än vad som kan ses vid första ögonkastet. Ett besök rekommenderas starkt. Kontakta oss redan nu för ett besök.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i södra Sverige i Hjärup, utanför Lund.
Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.
Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare