Klicka för fler bilder

Lägenhet i Lagos

Lagos, Västra algarve, Portugal

320 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 91 m²

   3 rum

   City & Country Homes

3-rums takvåning i Lagos marina. Med 2 sovrum, 2 badrum (1 en-suite), utrustat kök, rymligt vardagsrum/matrum med utgång till en underbar stor solig terrass. Utmärkt läge på översta våningen vid Lagos Marina. Ett attraktivt pris gör att denna lägenhet som sticker ut från andra objekt. Extra bekvämligheter som luftkonditionering, elvärme, privat parkering. Byggår 2004. Boarea 91 m2. Den stora soliga terrassen erbjuder fantastisk utsikt över tidvattensjön och grönområden, som gör lägenheten till en utmärkt investering både som semesterbostad eller permanentbostad.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i södra Sverige i Hjärup, utanför Lund.
Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.
Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare

320 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

  • 91 m²

   3 rum

   City & Country ...